Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че собственикът на клуба

...
Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че собственикът на клуба
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Гриша Ганчев допринесе за моята промяна

Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов съобщи, че притежателят на клуба Гриша Ганчев е съдействал за неговата смяна.

Десподов бе избран за най-хубавия футболист през месец декември в класацията на спортните редакции. Той получи 12 гласа, Стивън Петков от Ботев Пловдив остана втори с 4 гласа, а по 2 получиха Фернандо Каранга и Галин Иванов. Това е първата сходна премия за Кирил Десподов.

„ Благодаря за премията. Ще работим още доста с моите съотборници, с цел да печелим още награди всички дружно “, показа Десподов.

„ Мисля, че с Каранга се оправяме доста добре и се сработихме. Най-важната победа бе против Лудогорец, където той ми даде значима асистенция. Завършихме годината добре. “

„ Миналият сезон приключих добре и си бях помислил, че съм 100% титуляр. В първите два мача не се показах на равнище, след което седнах на пейката и размислих нещата. Гриша Ганчев способства доста за моята смяна. Вече съм много друг футболист “, добави той.

„ Един футболист, в случай че няма упоритости не знам защо играе футбол. Имам упоритост да стана първенец с ЦСКА и да бъда заслужен съперник на Ивелин Попов, който през последните три години завоюва премията за „ Футболист на годината “. Аз доста одобрявам неговия хъс на терена “, продължи играчът на ЦСКА.

„ Не знам за интерес към мен. Чета разнообразни неща, само че нямам доверие, до момента в който не получа нещо съответно като оферта. До лятото не желая да се чува за трансфер. Надявам се тази година да ни пуснат да играем в европейските клубни шампионати “, сподели още Кирил Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР