Футболистът на ЦСКА Християн Петров разкри, че той и съотборниците

...
Футболистът на ЦСКА Християн Петров разкри, че той и съотборниците
Коментари Харесай

Християн Петров: Възможно е да се задържим на върха в класирането

Футболистът на ЦСКА Християн Петров разкри, че той и съотборниците му имат вяра, че могат да се задържат на лидерската позиция в класирането до края на шампионата.

.

" Мисля, че сме подготвени за началото на сезона както физически, по този начин и душевен. Всеки излезе жив и здрав от контролата, няма травми и затруднения. Дадохме всичко от себе си. Все отново е последна контрола. Радостни сме, че завършихме подготовката с триумф ", показа той след срещата.

Играчът на " алените " е безапелационен, че в случай че клубът се цели в купата, то себераздаването е наложителен детайл в играта на тима.

" Възможно е да се задържим на върха в класирането. Трябва себераздаване във всеки мач. Няма да бъде елементарно. Срещу ЦСКА всеки дава 150% от опциите си. Всеки един мач излизаме на 200%. ЦСКА се бори за всевъзможни цели. Ако не си имаме вяра, няма по какъв начин да се случи. Надъхваме се в съблекалнята. Можем да стигнем до задачите си. Хайнц е добър футболист и добър човек. Напасна се добре. За мен няма значение дали играем 3-ма или 4-ма в защита ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР