Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев заяви, че тимът се

...
Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев заяви, че тимът се
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Целим се да завършим възможно най-високо в класирането

Футболистът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев съобщи, че отборът се стреми да приключи допустимо най-високо в класирането.

в среща от 5-ия кръг на Първа лига. Полузащитникът се регистрира с четири попадения.

" Трудно се вкарват четири гола. Не съм вярвал, че в миналото мога да вкарам четири гола, поради позицията на която играя. Чувството е доста прелестно и съм доста благополучен. Най-много бях вкарвал три във Б група преди повече от 10 години с Етрополе в един мач, който победихме с 4:3. Имам и мач с два гола за Палермо в Серия А. Имам и други мачове с по два гола. Домакинът ми подари топка, първата ми топка, която ще имам у дома ", показа той на конференцията след срещата.

Старши треньорът на клуба Любослав Пенев е построил нрав у възпитаниците си, че излизат за трите точки във всеки един дуел, твърди играчът.

" Радостно е, че успяхме да отбележим много голове. Негативното е, че допуснахме два гола. Когато останахме с 10 индивида, успяхме да компенсираме, да надиграем Ботев Враца и да отбележим повече голове от тях. Момчетата от тима демонстрират, че имат място в националния тим и че са бъдещето му. Излизаме всеки мач за трите точки. Това ни повтаря и треньорът ни. Целим се да приключим допустимо най-високо в класирането ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР