Футболистът на Тотнъм - Пиер-Емил Хойберг, е попаднал в полезрението

...
Футболистът на Тотнъм - Пиер-Емил Хойберг, е попаднал в полезрението
Коментари Харесай

Анчелоти поглежда към Тотнъм за заместник на Каземиро

Футболистът на Тотнъм - Пиер-Емил Хойберг, е попаднал в полезрението на европейския първенец Реал Мадрид. „ The Telegraph “ твърди, че наставникът на „ Лос бланкос “ Карло Анчелоти е определил датчанина като възможен заместител на продадения в петък Каземиро на Манчестър Юнайтед.

27-годишният Хойберг към момента има три години до края на сегашния си контракт с „ шпорите “, откакто се причисли към клуба от Саутхемптън през лятото на 2020-а година.

Смята се, че Анчелоти е обожател на датския национал и даже е желал да го притегли в Евертън, когато беше управител на „ карамелите “, само че полузащитникът в последна сметка избра да се причисли към Тотнъм, който тогава беше воден от Жозе Моуриньо. Сега обаче италианецът е подготвен да вземе Хойберг в испанската столица и клеъбт е подготвен да извади 45 милиона паунда за неговите услуги.

Откакто се реалокира в Лондон, Хойберг се трансформира в съществена фигура за отбора, като пропусна единствено два мача от Висшата лига от прехвърлянето си през август 2020-а година.

Друго име, което е свързвано с Реал за заместител на Каземиро, е бразилецът Бруно Гимараеш от Нюкасъл.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР