В Панама не пропуснаха да отбележат, че вече бившият футболист

...
В Панама не пропуснаха да отбележат, че вече бившият футболист
Коментари Харесай

Левски ще трябва да дели парите за Хосе Кордоба

В Панама не пропуснаха да отбележат, че към този момент някогашният футболист на Левски - Хосе Кордоба - коства повече от именития испански бранител Серхио Рамос. Това демонстрира сравнението в Transfermarkt. Цената на Кордоба е 3,5 милиона евро, колкото се счита, че Норич е платил на Левски за панамския футболист. В същото време цената на Серхио Рамос е 3 милиона евро.

Не всички пари от прехвърлянето обаче ще бъдат за Левски. По доказана информация родният клуб на Кордоба - Индепендиенте де ла Чорера - ще получи 20% от трансферната сума - 700 000 евро. Друга част ще отидат за мениджъри.

Защитникът беше притеглен на " Герена " от Станимир Стоилов през септември 2021 година, като тогава наемът му в Етър беше преустановен и Индепендиенте го преотстъпи на Левски. Година по-късно столичани откупиха Кордоба за към 110 хиляди евро, само че панамците резервираха 20% от неговите права. В същото време " сините " не дължат нищо на " болярите ". Хосе Кордоба изигра 90 мача за Левски във всички шампионати.
 Левски разгласи първа контрола през лятото
Левски разгласи първа контрола през лятото

Тя ще е на 22 юни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР