Футболистът на Славия Кристиан Добрев е категоричен, че дори и

...
Футболистът на Славия Кристиан Добрев е категоричен, че дори и
Коментари Харесай

Кристиан Добрев: Няма да се зарадвам, ако вкарам на Ботев Пд

Футболистът на Славия Кристиан Добрев е безапелационен, че даже и да вкара гол на някогашния си клуб Ботев Пд, няма да се зарадва, а ще се извини на почитателите на пловдивчани. 21-годишният халф даде особено изявление за „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT, в което акцентира, че прехвърлянето му в Славия е нужната крачка към по-големи триумфи.

„ Изиграхме добра контрола с Хебър и се готвим за мача с Ботев Пд. Изкарах много хубави години в Ботев. Ботев ми е дал доста като клуб, за мен този дуел ще е доста специфичен. До преди една година не можех да си показва, че ще играя против Ботев, в случай че би трябвало да бъда почтен. Но нещата са такива, излизам с въодушевление и се надявам да се получи един добър мач. Аз нямам на кого да се потвърждавам, сега моята работа е да се потвърдя в Славия, а не в Ботев “, показа Кристиан Добрев.

Славия гостува на Ботев Пд в петък, 30 септември, от 19:30 часа. Срещата от 12-ия кръг на efbet Лига ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT.

„ Миналата година, в последния мач, който изиграхме с Ботев на Коматево, вкарах гол, само че не го зачетоха. Естествено се извиних, не мога да си разреша да се развеселявам, по този начин го почувствах просто. Все отново 8 години, са си 8 години. Най-вероятно, в случай че и в този момент вкарам, няма да се развеселявам “, добави футболистът на „ белите “.

„ Няма напрежение в Славия и вършим нещата, които упражняваме. Например, в мача с ЦСКА бяхме доста напрегнати, само че имаме добър колектив, има съгласие. Доста се постановат млади български момчета тук, идването ми в Славия е много добър ход. Ако желая да реализира нещо в кариерата си, би трябвало да мина през Славия и да оказа помощ на себе си “, сподели още играчът.

Трансферът в Порто не бе от най-успешните за него, само че футболистът на Славия към този момент си е взел поука.

„ Точно когато се приспособих, получих доста тежка травма. Това ме извади от строя за два месеца, таман тогава щях да съм титуляр. След като се оправих, поиграх един месец и пристигна пандемията. Спряха шампионата и аз се върнах в България, те нямаха на каква база да възобновят контракта ми “, сподели още Добрев.

Мечтите на Кристиан Добрев се простират до клуб в Испания, Италия. Освен това, се надява да попадне и в листата на националния селекционер на България някой ден.

„ Със сигурност на господин Кръстаич би трябвало да му се даде време. Ще би трябвало време, не би трябвало да прибързваме “, сподели още 21-годишният Добрев.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР