Футболистът на Монополи Радослав Цонев се съгласи даде специално интервю

...
Футболистът на Монополи Радослав Цонев се съгласи даде специално интервю
Коментари Харесай

Ради Цонев от Италия: Левски е оцелявал и в други трудни моменти - ще го направи и сега!

Футболистът на Монополи Радослав Цонев се съгласи даде особено изявление за Sportal.bg , в което показа усещанията си от протичащото се в Италия по време на ковид. В момента юношата на Левски играе в третото равнище на италианския футбол, където е пратен чартърен от елитния Лече. Ради Цонев разяснява и обстановката в родния си клуб - Левски.

" За благополучие в моя град към този момент има единствено един случай на инфектиран, само че от вторник всичко е затворено и никой не излиза от у дома, в случай че не се постанова. Има малко суматоха, всеки го е боязън да не бъде инфектиран или да не болести някой непосредствен. Преди 10 дни нямаше никакъв ужас и напрежение тук, тъй като съм в Южна Италия и надалеч от зоната, в която са по-голямата част от инфектираните. С всеки ден случаите в Италия се усилват доста. Следя всичко протичащо се. Ситуацията е малко стресираща. Излизам единствено до супермаркета, с цел да си купя храна и един път в деня търча в квартала, защото всичко спортни уреди са затворени. През другото време съм у дома ".

Монополи надмина всички упования и се показва доста добре. Адаптирах се бързо и започнах да играя от ден на ден и повече поради това, че не бях играл 6 месеца. Градът е доста хубав, среща се на морето. Целта ни е постигане на плейоф за влизане в Серия " Б " и към този момент мястото ни в класирането ни дава вяра, че имаме всички шансове. Надявам се Лече да успее в борбата за оцеляване, само че сигурно ще бъде мъчно.

" Разбира се, че проследявам всичко и виждам мачовете на Левски при опция. Удивително е това, което вършат последователите на тима в този тежък миг. Левски е съумявал да оцелее като клуб и в други сложни интервали и съм сигурен, че и в този момент няма да бъде по-различно. Пожелавам си да съм здрав, което е най значимото, а дали ще се върна един ден в Левски, ориста ще покаже ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР