Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Гринууд бе освободен под гаранция

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Гринууд бе освободен под гаранция
Коментари Харесай

Обвиненият в изнасилване Гринууд е пуснат под гаранция

Футболистът на " Манчестър Юнайтед " Мейсън Гринууд бе освободен под гаранция по-рано през днешния ден, оповестява Би Би Си. 20-годишният нападател бе задържан в края на предходната седмица по съмнения, че е изнасилил и пребил момиче, за което се допуска, че му е била другарка.

Той прекара три нощи в ареста на манчестърската полиция, като е разследван и по трето нарушение - закани за ликвидиране. Поради това прокуратурата издейства да бъде арестуван в допълнение, само че от през днешния ден е на независимост. Не се разкрива против каква сума.

Гринууд, един от огромните гении на британския футбол, може да се снабди с обвинявания и съден, което ще сложи на карта бъдещето му в най-популярната игра. " Манчестър Юнайтед " реагира още в неделя, като разгласи, че юношата на клуба е изваден от състава, няма да тренира и играе в мачове.

Малко преди ареста му, тийнейджърката, от която потегли сигнала, разгласява шокиращи фотоси и видеа в инстаграм. Твърди се, че се чувал мъжки глас - съгласно още непотвърдени информации този на Гринууд, който заплашвал и обиждал. Постовете бяха свалени след това.

Световният колос в оборудването Nike разгласи, че къса контракта си с играча. Компанията EA Sports пък го извади от всички видео игри и артикули с марката FIFA.

Самият Майсън Гринууд досега не коментирал случая.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР