Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони бе отстранен от състава на

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони бе отстранен от състава на
Коментари Харесай

Остраниха Антони от националния отбор на Бразилия

Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони бе отхвърлен от състава на бразилския народен тим за идните квалификационни мачове за Световното състезание поради сериозните обвинявания в домашно насилия, оповестиха от футболната федерация на страната.

" В резултат на обстоятелствата, които бяха разкрити в понеделник, включващи нападателя на Манчестър Юнайтед Антони, които също по този начин би трябвало да бъдат разследвани и с цел да бъде защитена хипотетичната жертва, националният отбор на Бразилия и футболната федерация спортистът бе изваден от състава ", се споделя в позицията на локалната централа.

От федерацията оповестиха още, че 23-годишният футболист, чието цялостно име е Антони Матеус дос Сантос, ще бъде сменен от играча на Арсенал Габриел Жезус в състава на Бразилия за квалификационните срещи за идващия Мондиал против Боливия и Перу.

Бразилските медии по-рано оповестиха за обвиняванията във физическо принуждение, отправени от някогашната другарка на Антони.

Според спортния интернет портал Globoesporte, казусът към този момент е бил предмет на следствие от полицията, когато Антони бе извикан в състава, само че същността на някои от обвиняванията към момента не бе станала обществена. Футболистът отхвърли обвиняванията в профила си в обществената мрежа Инстаграм в понеделник.

Петкратният международен първенец Бразилия ще се изправи против Боливия в Белем в петък и против Перу в Лима в четвъртък в първите си мачове от квалификациите за Световното състезание през 2026 година в Канада, Мексико и Съединени американски щати.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР