Футболистът на и английски национал също привлече вниманието върху себе

...
Футболистът на и английски национал също привлече вниманието върху себе
Коментари Харесай

Още един от Премиър лийг се забърка в скандал с животно, този път става дума за тигър

Футболистът на и британски национал също притегли вниманието върху себе си поради отношение към животни, което мнозина не утвърждават. Наскоро някогашният му съотборник на “Стамфорд Бридж ” беше сниман да бие домашните си котки, след което последва остра реакция по отношение на него.

Сега “Сън ” сподели видеоклип, на който се вижда по какъв начин Чилуел и негови другари се забавляват в зоологическа градина във Флорида. Те вземат участие в локална атракция с дърпане на въже с тигър. Записът е от тези дни, когато 25-годишният ляв халф-бек посети Съединени американски щати по време на паузата в шампионатите поради мачовете на националните тимове.

Ben Chilwell has been challenged by animal welfare chiefs over a tug-of-war challenge with a tiger

[]
— That's Football! (@ThatsFootballTV)
“Не считаме, че сходно деяние оказва помощ на хората да демонстрират по-голямо почитание по отношение на дивите животни. Смятаме, че сходна атракция, целяща хората да се забавляват, е неуместна. Макар да осъзнаваме, че нещо такова евентуално е от изгода за физическата форма на огромните котки, мислим, че са налице и голям брой други възможности за това ”, разясниха от Асоциацията за предварителна защита на насилието върху животни във Англия (RSPCA)

Заради историята с котките Курт Зума беше санкциониран с една седмична заплата от Уест Хам, а настрана животните му бяха отнети.
 "Мяу-мяу ": подигравките с Курт Зума доближиха ново ниво
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР