Футболистът на Етър Крум Стоянов даде интервю преди срещата на

...
Футболистът на Етър Крум Стоянов даде интервю преди срещата на
Коментари Харесай

Крум Стоянов: Беше супер в Локо Пд, но сега трябва да ги бием

Футболистът на Етър Крум Стоянов даде изявление преди срещата на "болярите " с отбора на Локомотив Пловдив. Той приказва за разликата в мачовете на открито и вкъщи, спомни си за времето в Локомотив Пловдив и за Росен Кирилов.

Именно Стоянов донесе триумфа на Етър против Локомотив Пловдив предишния сезон, в който „ болярите” се надяваха на присъединяване в европейските клубни шампионати. Половин година по-късно „ виолетовите” още веднъж ще домакинстват на черно-белите. Разликите са много. И до момента в който Локомотив гледа към върха в елита, Етър се надява да откри салдото сред семейства и гостувания.

"Може би ние сме си отговорни. Вероятно у дома всеки се хвърля на макс. Просто очевидно и шанса не е наша страна ".

И в случай че през предходната година Крум Стоянов осъществя победното попадение против Локомотив - не са далечни спомените на футболиста и от сезон 2015-2016 когато беше част от "черно-бял " Пловдив.

"Имах една страхотна година в Локомотив Пловдив. Всичко беше наред, просто там не се получиха много неща, които не се разбрахме. Но като напълно изкарах една супер година, от която съм извънредно удовлетворен. Втория полусезон беше доста мощен. Дойде Илиан Илиев, страховит сепциалист. Направихме много победи с него. Изкачихме до 4-5-о място, само че директни двбуой със Славия не ни разреши да играем в Лига Европа ".

"Локомотив Пловдив имат доста добър колектив. Игроят доста добър футбол. Участието им в Лига Европа им даде тласък. Но ние играем у дома и би трябвало да вземем наложителни три точки ".

Само преди няколко месеца старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович се усещаше нерешителен за своя пост. А в този момент обстановката в Етър наподобява доста сходна. Росен Кирилов към момента не познава усета на провалянето вкъщи, само че надалеч от стадион „ Ивайло” великотърновци нямат триумф, а в този момент са в серия от 5 поредни провали.

"Всеки треньор си друг жанр на игра. Росен Кирилов се пробва да наложи неговия жанр. Работили сме не доста време и може би по тази причина закъсняват успехите. Но с времето като се напаснем всички ще дойдат и успехите. В България сме привикнали през два, три мача да сменяме треньори и това не ок. Според мен въпрос на време е да вземем една, две победи и да тръгнем нагоре ".

Липсата на много състезатели не спомага за реализирането на концепциите на Росен Кирилов. Румен Руменов, Даниел Младенов, Флорент Боджадж и Никола Колев не съумяха да вземат присъединяване в последния дуели на Етър, а надали и в този момент ще могат да бъдат на 100 % подготвени за изява.

"Това, че имаме контузени, не е опрощение. Който влезе би трябвало да дава максимума от себе си, да се раздава на терена, да демонстрираме положителни игри и да побеждаваме. Дани Младенов е един от топ-реализаторите в България, страховит футболист. Но имаме и други футболисти, в последна сметка и те би трябвало да се раздават, няма по какъв начин да сме подвластни единствено от един човек ", приключи Крум Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР