Футболистът Благой Георгиев изобщо не си губи времето. След като

...
Футболистът Благой Георгиев изобщо не си губи времето. След като
Коментари Харесай

Деси Фотосесията отряза Джизъса

Футболистът Благой Георгиев въобще не си губи времето. След като разгласи, че се развежда с Есмер, и се върна на българска земя, плейбоят всяка вечер вършее по известни кръчми, с цел да смъква родните хубавици и да се забавлява, написа в. "България Днес ".

Една от първите му "жертви " в свалката се оказа настоящата плеймейтка Деси Димитрова, известна с прякора си Деси Фотосесията.

"Джизъса ме видя в чалготека в Студентски град и незабавно се залепи за сепарето ми. И тъй като не му обърнах никакво внимание, взе да заплаща на диджея да ме поздравява. Заваляха парче след парче за мен ", описа Деси.

Това не смутило хубавицата, само че я раздразнило, тъй като счита, че всичко прекомерно натрапчиво е прекомерно, показа самата тя.

Макар да не му вързала в чалготеката, Благо не се примирил със студеното равнодушие на сексапилната хубавица. Той траял да й досажда и в обществените мрежи, където нонстоп лайквал нейни фотоси и статуси.

Брюнетката отсича, че и той, и негови някогашни сътрудници непрестанно тичат след известни мацки, което по никакъв начин не й подхожда, още повече че самата тя има връзка, а и Джизъса е прекомерно надалеч от нейния блян за мъж. "Не мога да се занимавам с такива! ", попари очакванията на Джизъса за свалка плеймейтката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР