Футболист №1 на България за 2018 г. Кирил Десподов спази

...
Футболист №1 на България за 2018 г. Кирил Десподов спази
Коментари Харесай

Десподов зарадва малчугани навръх рождения си ден

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов съблюдава обещанието си, поето пред българските спортни публицисти, да подари футболни топки на определени от него детско-юношески школи.

Навръх 23-ия си рожден ден, Кирил Десподов се срещна с деца, с цел да направи положителното дело, изпълнявайки своята отговорност. Той подари 39 топки на Академия ЦСКА, а останалите ще потеглят за школите на някогашните му клубове - Перун (Кресна) и Литекс. Общият брой топки са 118 - колкото представители на медиите са дали своят вот в анкетата „ Футболист на годината”.

На Национална футболна база "Бояна " Кирил Десподов връчи футболните топки за ЦСКА на капитаните на петте тима от подготвителните групи в Академията ни - Виторио Шотев (2007г.), Александър Георгиев (2008г.), Павел Кайряков (2009г.), Кристиан Калпазанов (2010г.), Константин Гергинов (2011г.).

На терена въз основата той тества уменията на дребните играчи от трите клуба. След това актуалният състезател на австрийския Щурм Грац пожела на младите гении здраве и доста голове с подарените от него топки.

От през днешния ден стартира и лагерът на националния тим за другарската среща с Парагвай на 14 ноември и европейската подготовка с Чехия на 17 ноември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР