Футболист номер 1 на Русия за 2018 година Артьом Дзюба

...
Футболист номер 1 на Русия за 2018 година Артьом Дзюба
Коментари Харесай

Дзюба се разминал с трансфер във Висшата лига

Футболист номер 1 на Русия за 2018 година Артьом Дзюба е бил покрай трансфер в Англия. Известният футболен функционер Юрий Белоус разкри, че в последния ден от трансферния прозорец се е появила действителна опция таранът да премине в Кардиф Сити. Уелският клуб е желал да притегли голмайстора на Зенит, откакто самолетът с купения за рекордна сума Емилиано Сала изчезна на 21 януари.

" След това, което се случи с Сала, Кардиф незабавно търсеше централен нападател. С мен се свърза състезателен сътрудник от Англия, който ме помоли бързо да схвана има ли късмет за договаряния с Дзюба и клуба му. За два дни обаче мъчно можеше да се направи нещо ", сподели Белоус пред Матч ТВ.

@fczenit_en striker Artem Dzyuba takes on Youtuber 'German El Classico' in a penalty shoot-out

Watch more here https://t.co/CkY8kKAOLZ pic.twitter.com/vr5RCNChnR
— Dugout (@Dugout) 1 февруари 2019 година
" Аз приказвах с Дзюба и той ми сподели, че е подготвен да продължи кариерата си във Висшата лига. Зенит обаче нямаше да го пусне, тъй като щеше да има прекомерно малко време, с цел да му откри заместител. Иначе Кардиф щеше да предложи за него към 25 млн. паунда ", добави някогашният президент на ФК Москва.

Дзюба има 16 мача и 5 гола от началото на сезона в съветското състезание, а също така се разписа един път в груповата фаза на Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР