Футболен терен със стандартни размери и последно поколение изкуствена настилка

...
Футболен терен със стандартни размери и последно поколение изкуствена настилка
Коментари Харесай

Боби Михайлов и Тодор Попов прерязаха лентата на новото...

Футболен терен със общоприети размери и последно потомство изкуствена настилка беше открит през днешния ден следобeд на спортна база „ Георги Бенковски ”.

Лентата на обекта прерязаха президентът на БФС Борислав Михайлов и кметът на Общината Тодор Попов.

Да ви върви по вода, пожела Михайлов на десетките млади футболисти от школата на Хебър, които с интерес следиха церемонията.

Преди това Михайлов поздрави общинското управление в лицето на градоначалника, за това, че поставят старания и вършат всичко допустимо за развиването на спорта в регионалния град. Надявам се, когато Хебър влезе в „ А “ група, господин Михайлов да пристигна, с цел да пререже лентата на новия ни стадион, сподели от своя страна кметът.

Спортното игрище за футбол е с размери 111,00м/72,00м, с подобаваща дренираща система за отклоняване на водите от терена с покритие от изкуствена трева за професионални цели, направена от първокачествен полиестер, лабораторно сертифицирана според стандартите на Международната федерация по футбол FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO. Предвидена и построена е и ограда зад вратите с височина 8,00м, в допълнение е инсталирано и уместно осветяване. Изпълнител на обекта е „ АРТЕ СТРОЙ ” ЕООД, гр. София.

Над двеста деца от Академията на Хебър със своите треньори, както и десетки футболни деятели, почитатели и родители участваха на церемонията, която на спортна база „ Георги Бенковски ”.

Сред гостите на тържеството бяха шефът на Аматьорската футболна лига Румен Вълков, ръководителят на Хебър 1918 Найден Шопов, сътрудниците му от УС, шефът на локалната футболна централа Спас Иванов, някогашният народен вратар и най-нов притежател на купата на България Георги Петков, лицето на пазарджишкия спорт Ренета Камберова и други.   

След края на формалната част огромна част от децата и възрастните пожелаха да се снимат с Борислав Михайлов.

Още повече мераклии за фотоси пък събра героят от вчерашния край за купа България Георги Петков, който в продължение на над 20 минути се радваше на непринудения интерес на бъдещите футболисти на Хебър.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР