Футболен клуб Левски е много близо до привличането на двама

...
Футболен клуб Левски е много близо до привличането на двама
Коментари Харесай

Благой Георгиев ще спасява Левски

Футболен клуб Левски е доста покрай привличането на двама нови спонсори, написа Gerena.bg. Официално имената на фирмите ще бъдат оповестени още при започване на идната седмица. Очаква се след влизането в действие на договорите клубът да стартира да почиства стремително най-належащите заплащания. В това число и заплатите на футболистите, които не са получавали хонорари от началото на годината.

Днес представителите на новите спонсори са били на „ Герена “ в компанията на мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков, както и на изпълнителния шеф на „ сините “ Павел Колев.

В тяхната компания е била още една добре прочут фигура в българския футбол - Благой Георгиев, само че неговата роля на този стадий към момента е неразбираема. По непотвърдена информация, той е връзката на клуба с бъдещите спонсори.

Павел Колев е уверил футболистите, че още през другата седмица ще получат дължимите им заплати и това ще стане без Левски да зависи от парите за прехвърлянето на Найджъл Робърта. След изчистването на тези отговорности, клубът ще може да поеме глътка въздух и да стартира да мисли за идващия сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР