Футболен клуб Ботев (Пловдив) има нов изпълнителен директор. На възловата

...
Футболен клуб Ботев (Пловдив) има нов изпълнителен директор. На възловата
Коментари Харесай

Ботев има нов изпълнителен директор

Футболен клуб Ботев (Пловдив) има нов изпълнителен шеф. На основната управническа позиция, която дълго време стоеше незаета при " жълто-черните ", застава досегашният търговски шеф Алексей Киричек, оповестява dsport.

Той ще съвместява длъжностите на изпълнителен шеф и пълномощник, като главните посоки, към които ще бъдат ориентирани неговите старания, ще обгръщат както комерсиалната активност и медийната политика на клуба, по този начин и връзките с обществеността.

Алексей Киричек има богата визитка в областта на футбола, като измежду най-значимите позиции, които е заемал, са тези на първи вицепрезидент в Локомотив Москва в интервала 2006-2010 година, както и тази на изпълнителен шеф на клуба в интервала 2016-1019 година.

През годините е бил и гост-лектор в голям брой влиятелни университети, обучавайки бъдещите експерти в областта на футбола на методиките и разпоредбите за сполучлив мениджмънт на професионалните футболни клубове.

Алексей Киричек е приключил университет по стопанска система и финанси в Санкт Петербург, след което доразвива своите познания в областта на мениджмънта в Ротердам, Нидерландия. Владее свободно британски и немски език.
 Попето мина прегледи в Ботев и си избра номер
Попето мина прегледи в Ботев и си избра номер

Ето кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР