Футболът не е нито женска игра, нито женско забавление. Отношението

...
Футболът не е нито женска игра, нито женско забавление. Отношението
Коментари Харесай

За жените и футбола

Футболът не е нито женска игра, нито женско развлечение. Отношението на дамите към него се основава главно, когато половинките им стартират да надничат под ъгъл към тв приемника, до момента в който се вършат на извънредно заинтересувани от диалога на масата.
Има обаче (поне) една причина, която несъмнено може да накара жена да следи 90-минутната игра. Не, не е спортната завист - а футболистите. Изваяните им от тренировки тела и майсторството им на терена, както и „ извънкласните им занимания ” вършат този тип спортисти изключително известни. – някои са известни с татуировките (сетихте се за Бекъм, нали?), други - със листата си от манекенки (в БГ разновидността – с поп фолк певици), а трети просто не слизат от безконечните ранглисти по съблазън.

Пример за последното - най-сексапилният състезател на 2012-а съгласно „ Пийпъл ” е не какъв да е, а футболистът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Той „ финишира ” преди сътрудника си Виктор Крус и американския плувец Нейтън Ейдриън.

А вие кого бихте поставили в тази ранглиста?

ПС. Познаваме девойки, които а) се интересуват от футбола като игра и б) са играли или залагали на мачове. Така че - за някои не са единствено футболистите ;-)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР