Функционери и привърженици на ГЕРБ се събраха на протест пред

...
Функционери и привърженици на ГЕРБ се събраха на протест пред
Коментари Харесай

Членове и симпатизанти на ГЕРБ на протест в защита на Борисов


Функционери и последователи на ГЕРБ се събраха на митинг пред Групово дело „ Национална полиция “ (ГДНП) още нощес, когато стана ясно за ареста на водача им Бойко Борисов. И днешният ден стартира с проява пред полицията и под прозорците на Министерски съвет, където бяха отправени упреци към властта поради метода, по който са били задържани членовете на партията. От площада се чуха и апели за оставка.

Денят на членове и последователи на ГЕРБ стартира, както и приключи предходната нощ - пред ГДНП.

„ Да ни почнат поред - може да почнем първо с депутатите, да внесат да ни смъкват имунитетите на всички имат си болшинство и с един изработен национален съд още през днешния ден да ни подкарат “, съобщи Делян Добрев.

Цвета Караянчева добави, че това е безусловно скалъпена акция и политическа принуда.

Вече под прозорците на Министерския съвет протестиращите настояха за оставката на държавното управление, а главните рецензии бяха поради метода на арестите.

„ Да арестуваш жена пред детето ѝ, да арестуваш законния министър председател с години пред внуците му, прощавайте ама… “, съобщи Вежди Рашидов.
Снимка: bTV

„ Няма да позволим това безсрамие на върлуващата смяна “, съобщи протестиращ жител.

От Министерски съвет митингът се насочи към Министерство на вътрешните работи. След Министерство на вътрешните работи и към Народното събрание. Накрая последователите на ГЕРБ взеха решение още веднъж да се върнат пред ГДНП.

От ГЕРБ се заканиха митингите им да продължат.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР