Фронтменът на Д2 Деян Каменов - Дидо определено е каръкът

...
Фронтменът на Д2 Деян Каменов - Дидо определено е каръкът
Коментари Харесай

Росица разби Дидо от Д2 във „Фермата“

Фронтменът на Д2 Деян Каменов - Дидо несъмнено е каръкът в борбите за седмичен началник в този сезон на предаването „ Фермата “. Вече три следващи пъти музикантът става кандидат за поста, само че неприятният шанс му пречи да стигне до победа.

След като отпадналият на дуела Митко уточни Дидо за фермер на седмицата, рокаджията влезе в конкуренция с емигрантката Росица, която бе изборът на екипа на шоуто. Двамата трябваше да се борят в три борби, само че след първите две, които завършиха с безапелационна победа за нахаканата дама, тя си извоюва заветната купа.

Да управлява стопанството беше фантазия за Роси и тя най-сетне я реализира. Още с първата си тирада емигрантката разгласи, че с поемането на властта желае да покаже друга страна от себе си - че не е толкоз неприятна, за каквато я мислят. След което съобщи, че като неин предходник на поста, Роман е изкарал тежка седмица, по тази причина тази ще го остави да си почива.

Роси беше определена като един от тазседмичните кандидати за фермер на седмицата на правилото на състезател с най-вече победи от елиминационни дуели, сходно на Симеон. На арената тя победи първо внучката на последния началник на Управление безопасност и охрана (Пето управление н - Гергана, а след нея и сервитьорката от село Кула Радилена.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР