Фризьорка от Пазарджик Ваня Иванова официално получи признанието от Гинес

...
Фризьорка от Пазарджик Ваня Иванова официално получи признанието от Гинес
Коментари Харесай

Официално! Пазарджишката фурия Ваня получи потвърждението от Гинес

Фризьорка от Пазарджик Ваня Иванова публично получи признанието от Гинес за върха, който сложи. " Лист хартия, който ми лиши доста ЕНЕРГИЯ, СИЛИ И СЪЗДАДЕ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ НА МЕН И ОЩЕ МНОГО ХОРА! ". Така Ваня разяснява документа, с който се удостоверява нейното достижение, написа TrafficNews.
В края на предходната година тя счупи върха за 480 минути, или приблизително е отделила по минута и половина на прическа. Прическа номер 304 Ваня направи на личната си щерка, а последната фризура бе за Елена Кристиано - притежател на българо-италианската компания за козметични артикули Christian Of Roma, която поддържа опита на фризьорката за връх. За самото повдигане на коси пък Ваня е употребила продуктите на италианския бранд BES.

Месеци наред Ваня отваряла имейла си, очаквайки да разбере дали върхът й е публично приет от Гинес.

„ Точно когато взех решение изобщо да не отворя имейла, те ми се обадиха и ми споделиха, че съм в книгата на Гинес. Изживяването беше неповторимо, преживяването беше... не мога да ви го опиша. То беше неописуемо. Аз крещях тука! После плаках, доста плаках. Всъщност плаках и през вчерашния ден цялостен ден”, споделя рекордьорката.

За да реализира този триумф, Ваня е отделила години подготовка. Ставала е рано заран месеци наред, с цел да тренира преди работа и да се приготви за това съществено предизвикателство. Това удостоверяват и околните й.

„ Много труд, доста нерви и доста усмивки” - това са нещата, които Ваня е вложила съгласно щерка й Габриела. Момичето споделя, че от време на време майка й толкоз работи, че не могат да се видят с дни. Не се сърди обаче, а е признателна, тъй като знае, че Ваня го прави за нея.

„ Ваня е извънреден човек, извънредно работлива ", споделя пък помощникът на Ваня Стоян Павлов. От няколко месеца той се образова при нея. " Аз съм бил очевидец, когато тя е отваряла салона в 05:30 сутринта и е взимала клиенти и е работила безусловно до 12 през нощта”, изяснява усещания от упоритостта на фризьорката мъж.

Трудолюбието и упоритостта на Ваня са дали своя резултат. В рамките на 8 часа, без храна и вода, тя усъвършенства върха. Подвигът обаче имал своята цена. „ Просто изпаднах в някакво необичайно положение, което не мога да ви го опиша. Не можех да се движа, не можех да вървя. Шест системи ми сложиха, с три безусловно ме свестиха след рекорда”, споделя Ваня. Днес тя е добре и е извънредно щастлива от триумфа.

„ Да не спирам, да съм със същия дух, същата прочувствена, дива, щура, луда и уповавам се да имам още доста достижения и върхове оттук насетне, изключително в персонален план”, показва Ваня, смеейки се. В задачите обаче не влиза нов връх. Фризьорката е удовлетворена, че е първа и в този момент оставя сътрудниците й от целия свят да се опитат да повторят съвсем супергеройския й героизъм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР