Фритатата на практика представлява италианската версия на българския омлет. Можем

...
Фритатата на практика представлява италианската версия на българския омлет. Можем
Коментари Харесай

Не приготвяйте тази фритата, освен ако не сте напълно готови да понесете славата на ненадминат майстор-готвач

Фритатата на процедура съставлява италианската версия на българския омлет. Можем да го приготвим за закуска, само че можем и да изненадаме фамилията и приятелите си, като го приготвим като ексцентрична вечеря. Трябват ни единствено няколко съставки, а самото подготвяне става доста бързо. Няма нищо по-хубаво от малко многообразие, когато става въпрос за яденето, което хапваме. Когато се храним разнообразно от една страна ни е по-приятно, а и е по-здравословно. И по този начин, продуктите, които са ни нужни за тази вкусна фритата, са: 4 яйца, 100 грама салам, 1 чушка, 30 грама сирене, 3 картофа, 1 глава лук и подправки по наш усет.

Приготвянето на тази фритата започваме като сварим картофите. Докато се варят, можем да подготвим лука и чушката. Лукът почистваме и режем на ситно, а чушката режем на кубчета или линии. Колбасът, който сме избрали, режем на кубчета.
Следващата стъпка е да запържим лука и чушката в тиган за няколко минути. Към тях би трябвало да прибавим и картофите, които също сме нарязали на кубчета.
Подправяме със сол и пипер.
Запържваме ги до златисто.

МОЖЕМ ДА ПОДПРАВИМ И С ДРУГИ ПОДПРАВКИ Пожарна охрана НАШ ВКУС.
След това разрушаваме яйцата в купа и ги смесваме с салама. След това взимаме една тавичка и в нея изсипваме запържените зеленчуци. Отгоре изсипваме яйцата и салама.
Отново можем да подправим с подправки по наш усет.
След това запичаме за петнайсетина минути на 180 градуса. Няколко минути преди да извадим фритатата от фурната я поръсваме с кашкавал или сирене по желание. С това нашият апетитен италиански омлет е подготвен за сервиране.

А в случай че желаете да съчетаете ястието с вино, тъй че поднасянето му да провокира още по-бурни овации, то тогава е добре да знаете, че към другите омлети, както и към пудингите и десертите, се сервират сладки или сладки газирани виновност. Изберете нещо уместно и зарадвайте хората, с които сте решили да споделите вашата страхотна фритата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР