Френското предложение за Северна Македония не е лошо, но БСП

...
Френското предложение за Северна Македония не е лошо, но БСП
Коментари Харесай

Филип Попов: Френското предложение за РСМ не е лошо, но БСП няма да го подкрепи

Френското предложение за Северна Македония не е неприятно, само че Българска социалистическа партия няма да го поддържа. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов по NOVA. Ние желаеме освен гаранции, а авансово осъществяване, да забележим някакви стъпки от страна на Скопие преди България да се съгласи да стартира преговорния развой за влизане на РСМ в Европейския съюз.

Трудно е да се даде прогноза за вота на съмнение, само че има вяра, че в последна сметка и други народни представители от " ИТН " ще поемат своята отговорност пред българите, разяснява Попов.

" Математиката демонстрира, че е допустимо този кабинет да продължи в това издание на Народното събрание. Все още шест народни представители биха могли да трансформират своето мнение, да защитят бъдещето на България и да бъдат национално виновни ", счита той.

Попов разяснява думите на президента Румен Радев, който се разгласи срещу политическото номадство. " Президентът необичайно има много сходни тези и тезиси с Бойко Борисов, ГЕРБ и всички, които желаят да смъкват този кабинет. Тази коалиция се сплоти против модела на ръководство, против който Радев стачкува преди време ", добави той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР