Френско-белгийската криминална поредица Неповторимата Мариан“ (Marianne, 2022 г.) е най-новото

...
Френско-белгийската криминална поредица Неповторимата Мариан“ (Marianne, 2022 г.) е най-новото
Коментари Харесай

Неповторимата Мариан завладява ефира с възхитителни методи за разкриване на престъпления

Френско-белгийската престъпна поредност „ Неповторимата Мариан “ (Marianne, 2022 г.) е най-новото предложение на bTV Lady в специфичния крайм слот в уикенд програмата на фамилния канал.

 
Премиерният сериал, в центъра на който е следователка с възхитителни способи за откриване на закононарушения, потегля на 24 септември (неделя) и ще се излъчва всяка неделна вечер от 21:30 ч. (по два епизода). Абонатите на онлайн видео платформата VOYO също ще могат да проследят епизодите на „ Неповторимата Мариан “ в комфортно за тях време.

Историята:
Мариан Вобон (Марило Бери) е жена на междинна възраст – радостна, пряма и цялостна с изненади. В работата си на престъпен следовател тя употребява ексцентрични способи, посредством които се натъква и на най-умело прикритите следи. Тя е постоянно лъчезарна, а човечността, откровеността и решителността ѝ са нейна запазена марка. Мариан употребява целия си опит и си служи с аналитична прозорливост, с цел да проверява комплицирани и заплетени случаи, които изискват изцяло посвещаване.

Успоредно с следствията си, Мариан си е сложила за цел да „ разсъни “ спящата правосъдна система към един пропуснат случай – ликвидиране на млада жена, случило се преди 10 години. „ Неповторимата “ следователка изпитва особена обвързаност към сина на убитата, настанен в приемно семейство, и има намерение да направи всичко допустимо, с цел да разкрие килъра на майка му.

„ Неповторимата Мариан “ е френско-белгийска поредност от 6 епизода, режисирана от Александър Шарл. Криминалната полицейска сага с комедийни детайли се излъчва по едно и също време в три страни – Швейцария, Белгия и Франция. Тя е въодушевена от документалния филм „ Нито арбитър, нито обуздан “, притежател на премия „ Сезар “ през 2019 година В основните функции в премиерния сериал феновете на bTV Lady ще видят Марило Бери, Александър Стайгър, Стефан Пезера, Денис Мпунга и други

Не пропускайте премиерната престъпна поредност „ Неповторимата Мариан “ – от 24 септември, всяка неделя от 21:30 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO!
създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg