Френският централен блокировач Себастиан Роата подписа договор с волейболния Монтана

...
Френският централен блокировач Себастиан Роата подписа договор с волейболния Монтана
Коментари Харесай

Французин подсили Монтана преди мачовете за Купата

Френският централен блокировач Себастиан Роата подписа контракт с волейболния Монтана до края на сезона. 21-годишният играч идва в основен миг за монтанчани – тъкмо преди шампионата за Купата на България, на който те са домакини.

Всички срещи от четвъртфиналите можете да гледате онлайн в GONG PLAY и DIEMA SPORT.

Треньорът Даниел Пеев предстоящо беше удовлетворен от попълнението. Роата дойде от френския Асниер.

„ От няколко дни е с нас и при всички положения ще му би трябвало време за акомодация към разпределители и метод на игра. Надявам се да влезе бързо в темп, въпреки всичко е играл публични мачове до неотдавна. Намира се в прилична кондиционна форма ”, сподели Пеев.

„ Според мен единственият мач, в който не успяхме да се представим на равнище, беше мачът в Разлог. В срещите против ЦСКА и Нефтохимик дръзвам да кажа, че макар загубите играхме добре против мощни противници. Отборът се намира сега в положително психическо положение, едно положително равнище на духа. Не можем да приказваме за психическа драма против тимове, с които се стремим да се борим. ”

„ За семейството се надявам от него да извлечем единствено позитиви от позиция на това, че ще играем пред родна аудитория в личната си зала. Надявам се поддръжката от нашите почитатели повече да оказва помощ, в сравнение с да пречи ”, добави Пеев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР