Френският шампион Пари Сен Жермен изигра феноменален мач, нанасяйки брутален

...
Френският шампион Пари Сен Жермен изигра феноменален мач, нанасяйки брутален
Коментари Харесай

Яростта на ПСЖ и Ди Мария отнесе злобно Реал в Париж

Френският първенец Пари Сен Жермен изигра свръхестествен мач, нанасяйки жесток пестник по Реал Мадрид, побеждавайки го с 3:0 на старта на груповата фаза в Шампионската лига. Парижанският клуб сподели страхотна игра във френската столица и не остави безусловно никакви шансове за отбора на Зинедин Зидан, като разликата в класата в миналите 90 минути бе в действителност голяма.

С два гола на някогашния футболист на Реал – Анхел ди Мария, ПСЖ се отдръпна на почивката, а в самия завършек на мача Тома Мюние означи третия гол в срещата след брутална композиция с другия краен бранител в отбора Хуан Бернат.

„ Лос меренгес” не сподели безусловно никакви футболни причини в хода на срещата, откакто бе надигран от всяко едно естество от своя противник. Безспорен факт е, че Зинедин Зидан не можеше да разчита на Лука Модрич, Иско, Серхио Рамос, Марсело и Марко Асенсио, но Томас Тухел бе лишен от опцията да употребява Килиан Мбапе и Неймар.

В другия мач от група А, изигран по-рано денем Брюж и Галатасарай направиха нулево тъждество в Беглия.

Томас Тухел подреди своите в скица 4-3-3, като на вратата стартира някогашният пазач на Реал Мадирд - Кейлор Навас. Мауро Икарди бе централен нападател и аржентинският стрелец беше подпомаган от Пабло Сарабия и Анхел ди Мария. С капитанската лента отборът изведе Тиаго Силва.

The starting XI
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР