Френският президент Еманюел Макрон заяви, че Доналд Тръмп и Владимир

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви, че Доналд Тръмп и Владимир
Коментари Харесай

Макрон: Путин и Тръмп са заплаха за западните ценности

Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че Доналд Тръмп и Владимир Путин са опасност за западните полезности на неприкритост и приемливост. Изолацията на двамата водачи от Европа обаче би била контрапродуктивна, акцентира Макрон в изявление за Би Би Си, представено от БНР.

Обяснението за отклонението им е тяхната параноя, непрекъснатата опасност, която виждат, и желанието им да защитят нещо непременно. Но по този начин те не помнят обстоятелството, че техните цивилизации също желаят неприкритост и са свързани със света. Ако се опитаме да ги отблъснем от Европа и им заявим, че предават полезностите си, ще ги изгубим, съобщи френският президент.

Ролята на Франция в това отношение е да запази тези полезности и да търси път към политическото обединяване на Европа, сподели Макрон при откриването на клона на Лувъра в Абу Даби.

Според мен един от проблемите на западните дръжави и общества през последното десетилетие е, че изоставиха въображението, плановете, упоритостите, визията си, бих споделил. Нуждаем се от визия, младежта ни се нуждае от визия. Защото хората не се запленяват с единния пазар, промените на пазара на труда или бюджетните вероятности, сподели още Макрон.

Макрон встъпи в служба преди шест месеца като даде обещание да преобрази френската стопанска система, общество и даже еднаквост. За тази половин година френският президент е имал 28 задгранични визити и направи няколко оферти за промени на Европейски Съюз.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР