Френският президент Еманюел Макрон вече няма симптоми на коронавирус, съобщиха

...
Френският президент Еманюел Макрон вече няма симптоми на коронавирус, съобщиха
Коментари Харесай

Макрон вече няма симптоми, „пускат го“ след седмица


Френският президент Еманюел Макрон към този момент няма признаци на ковид , оповестиха от кабинета му, седмица откакто той даде позитивен тест за ковид , заяви Агенция Франс прес, съобщи Българска национална телевизия.

Президентът, който беше в самоизолация в публична резиденция покрай Париж, откъдето ръководеше срещи отдалечено, към този момент не би трябвало да остава в карантина , добави Елисейският замък. Макрон " не демонстрира признаци на този стадий ", се споделя в изказването и " затова изолацията на президента може да завърши след седем дни ".

По време на самоизолация та си Макрон беше виновен за " главните въпроси на настоящите каузи на страната ни " и ще продължи да го прави през идващите часове и дни, се споделя в известието.

Макрон, който предишния четвъртък даде позитивен тест за вируса, показваше признаци на отмалялост, кашлица и мускулни болки, дава обещание с всеки ден здравето му да се оправя.

От неговия кабинет оповестиха за " признаци на усъвършенстване " за първи път в сряда, откакто в предходни изказвания положението на 43-годишния президент се описваше като " устойчиво ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР