Френският президент Еманюел Макрон определи китайската онлайн платформа ТикТок като

...
Френският президент Еманюел Макрон определи китайската онлайн платформа ТикТок като
Коментари Харесай

Макрон: Платформата TikTok е прекалено контролирана от Пекин

Френският президент Еманюел Макрон дефинира китайската онлайн платформа ТикТок като “заблуждаващо наивна ” и прекомерно следена от управляващите в Пекин. Той също по този начин я упрекна в разпространяване на “скрита съветска агитация ”, съобщи Франс прес.

“Първото нещо, което унищожава (психиката), най-ефикасната мрежа за това измежду децата и подрастващите – това е ТикТок ”, съобщи френският президент на среща със експерти по ментално здраве измежду младежите.

“Това е мрежа на заблуждаващата доверчивост. Съществуват 10 000 добре готови индивида, които пускат наличие. Те знаят какво харесвате… и разгласяват видимо забавно наличие, сякаш доста по-модерно от американското. Зад всичко това се крие същинско пристрастяване ” измежду младежите, сподели френският президент при посещаване в град Поатие през вчерашния ден.

Самият Макрон има профил в ТикТок, който е следван от 3,2 милиона души. Той разгласява всеобщо коментирани от младежите видеа по тематики като насилието в учебно заведение, опазването на здравето и приемането от обществото на хората с аутизъм.

“Предизвиквам ви да откриете наличие за това, което се случва в Синцзян или другаде ”, разяснява платформата Макрон, имайки поради репресиите и насилствения труд, на които са подложени представители на уйгурската общественост в този регион в Северозападен Китай.

Макрон назова платформата и “място, където ще намерите и скрита съветска агитация ”, без да влезе в елементи.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР