Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Макрон поздрави Путин и му пожела успех в модернизацията на Русия

Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила поздрави в телефонен диалог съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила за преизбирането му и пожела триумф в политическото, демократично, икономическо и обществено модернизиране на Русия, съобщи Франс прес, като се базира на известие на Елисейския замък.

Макрон удостовери привързаността си към градивен разговор сред Русия, Франция и Европа, както и убеждението си, че, съдействието, на изяснена основа, сред Европа и Русия, окето е от значително значмение за европейския континент, е в интерес и на двете страни.

В телефонния диалог с Путин Макрон също по този начин е изразил "дълбоко безпокойствие " от обстановката в сирийските райони Африн и Източна Гута и е призовал Русия да постави старания за преустановяване на сраженията и загубата на човешки живот.

Френският президент е призовал Путин да възобнови "с твърда ръка " битката с химическите оръжия, откакто нервнотоксичен сътрудник е употребен против някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал на английска територия. Макрон е призовал съветските управляващи "да хвърлят светлина върху всички отговорности, свързани с неприемливата офанзива в Солсбъри, и да възвърне "с твърда ръка " контрола върху възможни стратегии, които не са били декларирани пред Организацията за възбрана на химическите оръжия ", написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР