Френският журналист, видял постъпването на Михаел Шумахер във френската болница

...
Френският журналист, видял постъпването на Михаел Шумахер във френската болница
Коментари Харесай

Журналистът, видял постъпването на Шумахер в болница, проговори пред БТВ

Френският публицист, видял постъпването на Михаел Шумахер във френската болница " Жорж Помпиду ", даде извънредно изявление пред БТВ.

" Бяхме разбрали, че два пъти е обитавал в тази болница и, като и двата пъти е бил докарван с хеликоптер, паркиран в малко парижко предградие. Естествено, доста публицисти го чакахме там, само че той по този начин и не пристигна. Аз обаче бях сигурен в моите източници на информация. В един миг видях някаква огромна блъсканица в болничното заведение. Бе доарана една особена количка. Не се виждаше пациентът - мека структура, сканфандър, не се виждаха тялото и лицето му. 10-ина души вървяха към количката. Едните бяха от болничното заведение, другите очевидно бяха охранители и рапортуваха информация на някого ", сподели журналистът.

" Сцената продължи 20 секунди, аз бях на 10 метра. Освен мен там бяха и инцидентно попаднали хора, вкараха я в една зала по сърдечно-съдова хирургия. Трудно е да се реши достоверността на диалога сред сестрите, че Шумахер е в схващане. Знаем, че това е третото престояване тук при професор Менаше, което значи, че става дума за развой ", разяснява още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР