Френският актьор е обвинен в сексуално насилие, извършено през 2018

...
Френският актьор е обвинен в сексуално насилие, извършено през 2018
Коментари Харесай

Обвиняват Жерар Депардийо в изнасилване

Френският артист е упрекнат в полово принуждение, осъществено през 2018 година против 20-годишна актриса, заяви Агенция Франс Прес. Първоначалното следствие на обвиняванията в обезчестяване против 72-годишния Депардийо е прекъснато през 2019 година заради липса на доказателства, само че беше обновено предишното лято. Това докара до, което докара до покачване на наказателно обвиняване през декември, твърди източник от правосъдната власт, написа БГНЕС.
Актрисата упреква Депардийо, че през август 2018 година я е нападнал и изнасилил в неговото жилище в Париж. Адвокатът на Депардийо Ерве Темим съобщи, че артистът, който е на независимост, само че под правосъден контрол, " изцяло отхвърля обвиняванията ".
 Хванаха Жерар Депардийо да кара пийнал Хванаха Жерар Депардийо да кара пийнал
Парижката полиция спря френския артист Жерар Депардийо, който е карал скутер в нетрезво положение и го санкции, оповестява списание Point,...
Според източник, непосредствен до случая, Депардийо е другар на фамилията на актрисата. В отчетите се показва, че евентуално Депардийо и актрисата са репетирали сцена на театрална пиеса, само че източникът твърди, че " в срещата няма нищо професионално ". Адвокатът на ищцата съобщи пред Франс прес, че се надява " персоналният живот на нейния клиент да бъде почетен ", до момента в който тече делото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР