“Френските момичета са малко по-предпазливи, когато стане дума за принтове

...
“Френските момичета са малко по-предпазливи, когато стане дума за принтове
Коментари Харесай

Парти дрескод съветите на една французойка

“Френските девойки са малко по-предпазливи, когато стане дума за принтове и цветове. Повечето са като мен – харесват си униформата напълно в черно, ” споделя Джулия Рестуан-Ройтфелд.

Модел, стилист и It-момиче на френската мода, Джулия е от дамите с известна фамилия, съумели да открият своето персонално място под светлината на прожекторите. Дъщерята на Карин Ройтфелд, дълготраен основен редактор на VOGUE Paris и създател на CR Fashion Book, е измежду парижанките, чийто жанр обожаваме.

Следим визиите й в Instagram и от първите редове на стилните ревюта, а в този момент черпим ентусиазъм от нея и за празненство дрескода. Нейната формула, която работи безотказно? “Малка черна рокля, описваща формите на тялото, ” безапелационна е Джулия. “Аз обичам да наблягам талията си в допълнение, по тази причина постоянно поставям приковаващ вниманието кожен колан. Плюс – допустимо най-високите токчета, стига да можете да танцувате с тях! ”

 Парти дрескод препоръките на една французойка

Не прекалявайте обаче със старанието, що се отнася до коса и грим. “Моята коса постоянно е свободно пусната… леко небрежна. А по отношение на грима, нормално залагам на сияйна кожа и прекрасен опушен грим, ” споделя тя. 

 Парти дрескод препоръките на една французойка

Нека студът не ви отхвърля от това да изберете секси рокля! Рестуан-Ройтфелд е безапелационна, че няма проблем да добавите чорапогащник към визията, стига да го подберете вярно. “Аз одобрявам само черните и то когато са съчетани с къса черна рокля. Това е хубавата страна на чорапогащите – можете да покажете повече от краката си, без това да наподобява неуместно. ”

И един експертен съвет от нея – постоянно купувайте един номер по-голям чорапогащник, с цел да не наподобява толкоз транспарантен. 

 Парти дрескод препоръките на една французойка

Джулия има съвет и за високите обувки: “ Когато съм на открито за нещо по-специално, постоянно бих избрала токчета. Но единствено такива, за които знам, че няма да накарат краката ми да страдат!

Научила съм се да ги предпочитам вярно, знам коя марка пасва на краката ми. Но в случай че ще излизам и ще танцувам цяла нощ, бих помислила дали да не заложа на ниски обувки. Но е много рядко. ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР