Френските футболни клубове от Лига 1 и Лига 2 няма

...
Френските футболни клубове от Лига 1 и Лига 2 няма
Коментари Харесай

Френските клубове няма да пуснат своите национали за мачове извън ЕС

Френските футболни клубове от Лига 1 и Лига 2 няма да освободят своите футболисти за мачовете на националните тимове, които ще се играят в страни отвън Европейския съюз, оповестиха от Професионалната футболна лига на Франция. Причината е в строгите ограничения за ограничение разпространяването на COVID-19.

Двуседмичната пауза в шампионатите стартира след мачовете този уикенд поради старта на международните квалификации, като множеството национални тимове ще изиграят по три мача до края на месеца.

ФИФА разгласи още предишния месец, че клубовете няма да пуснат своите играчи, в случай че се постанова наложителен интервал на карантина или изолираност от най-малко пет дни след завръщането в страната, от която е съответният клуб.

"В този подтекст клубовете няма да може да разчитат за прочут интервал на задграничните си играчи, които са пуснати за мачове отвън Европейски Съюз ", обявиха от Френската футболна лига.

Също по този начин френските клубове няма да освобождават своите футболисти за лагерите на национални тимове, в случай че има рестрикции за пътешестване сред двете страни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР