Френската полиция показа, че не се страхува да използва пълната

...
Френската полиция показа, че не се страхува да използва пълната
Коментари Харесай

Брутално: Полицията конфискува и смаза две BMW-та след дрифт по улиците

Френската полиция сподели, че не се опасява да употребява цялостната си мощ, когато ползва разпоредбите на пътя и безусловно смаза две BMW-та, откакто са били снимани да дрифтят по публични улици в Турвил-ла-Ривиер, в северната част на страната.

Полицията показа видеоклип и фотоси на разноцветно Е46 и жълто Е36, които са смачкани в голяма преса. Заедно с фрагментите управляващите написа, че " правораздаването изисква унищожаването на колите ", откакто се твърди, че те са взели участие в противозаконни действия през май. В своя отбрана, притежателят на 36-цата споделя, че

не му е дадена опция да потърси юрист, преди колата му да бъде пресована.

В Instagram потребителят @alann_abt твърди, че жълтото E36 е бил иззето поради фотография на която, както той признава, е дрифтил в празна индустриална зона. Няколко дни откакто постът се появил в интернет, автомобилът бил иззет от вкъщи му.



А за какво няма такава преса и у нас?

Шофьорът твърди, че не е имал опция да провежда правна отбрана, преди автомобилът му да бъде погубен. Въпреки че написа, че е щял да одобри санкция, той споделя, че смазването на автомобила му е било прекомерно строго и в този момент провежда финансиране, с цел да се съберат пари за юрист.

Според страницата, на която се провежда акцията, автомобилът е бил иззет, до момента в който притежателят му е бил на работа, и не му е била дадена опция да си вземе движимостите от интериора. Съдебното съвещание е планувано за 15 януари идната година.

Според френските закони, лидер на автомобил, който кара неразумно може да получи санкция до 75 хиляди евро, а също по този начин и до три години в пандиза.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР