Френската полиция арестува 33-годишен мъж, заподозрян в убийството на съпругата

...
Френската полиция арестува 33-годишен мъж, заподозрян в убийството на съпругата
Коментари Харесай

Откриха мъжа, убил жена си и четирите им деца във Франция

Френската полиция арестува 33-годишен мъж, обвинен в убийството на брачната половинка си и четирите им деца. Разследването стартира, откакто телата на жертвите са открити в апартамент в град Мо, намиращ се североизточно от Париж, написа Би Би Си.

Убитите са жена и четирите ѝ деца на възраст сред 9 месеца и 10 години. Властите във Франция разказват случилото се като „ извънредно принуждение ”, а на местопроизшествието полицията открива локви кръв.

Майката и двете ѝ по-големи дъщери - на 10 и 7 години, са получили „ огромен брой прободни рани ”. Двете най-малки деца - момченце на четири години и бебе на девет месеца, нямат забележими следи от принуждение. Предполага се, че са били удушени или удавени.

Полицията проследила обвинения по записи от камери и го арестувала в дома на татко му в различен град. Той бил прочут на органите на реда поради предходен случай на домашно принуждение. През 2019 година, месец преди раждането на третото дете на двойката, мъжът нападнал партньорката си с нож, настояват от локалната прокуратура.

Според съседи на семейството заподозряният се лекувал от меланхолия, откакто изгубил работата си. При претърсването на жилището са открити документи, които евентуално са за банкет в психиатрична клиника през 2017 година, както и рецепта за медикаменти, потискащи тревогата.

Напоследък в региона на Париж бяха осъществени редица убийства на деца. В края на ноември 41-годишен мъж призна, че е умъртвил трите си дъщери на възраст от 4 до 11 години и се съобщи. Месец по-рано жандармерист умъртви трите си дъщери, преди да се самоубие в дома си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР