Френската марка Citroën разкри новите изцяло електрически ë-C4 X и

...
Френската марка Citroën разкри новите изцяло електрически ë-C4 X и
Коментари Харесай

Две нови предложения с нестандартен дизайн от Citroen

Френската марка Citroën разкри новите напълно електрически ë-C4 X и новия C4 X с мотор с вътрешно горене, включващи неповторим, грациозен метод към дизайна за клиенти, търсещи мечтана опция на хечбек и SUV предложенията на наличния пазар на междинни коли.

Двете нови пазарни предложения- C4 X и E-C4 X, са позиционирани сред C4 и флагмана C5 X, споделят от коппанията.

Следвайки стъпките на стилния напълно нов Citroën C5 X, дизайнът на новите ë-C4 X и C4 X се осмелява да оспори обичайните дефиниции на каросерията на компактните коли, с цел да предложи на клиентите нещо неповторимо: крос-дизайн, който съчетава елегантния контур на фастбек с модерното отношение на SUV и безконечната финес и шир на 4-те порти.

Новите напълно електрически модели ë-C4 X и C4 X също се възползват от новото потомство информационно-развлекателния интерфейс на Citroën, MyCitroën Drive Plus, предлагайки на клиентите обстоен пакет за съгласуваност и свързани услуги. По-специално, Citroën подхваща смела стъпка да предлага единствено напълно електрическия модел ë-C4 X на доста от своите европейски пазари, където продажбите на електрифицирани транспортни средства към този момент са по-зрели.

Със своето задвижване от 100 kW и до 360 км (224 мили) WLTP диапазон, новият ë-C4 X ще бъде единственият напълно електромобил, който предлага тази композиция от дизайн, комфорт и шир на седан на всеобщия пазар на междинен клас.

Това, съчетано с неговия вместителен размер на багажника от 510 литра, го прави съвършен сателит за ежедневна приложимост в градовете, да вземем за пример от професионални водачи или шофьорски компании.

Клиентите, които биха предпочели чист и ефикасен мотор с вътрешно горене на интернационалните пазари, както и в определени европейски страни, ще имат гама от потвърдени бензинови мотори с непосредствено впръскване PureTech на Citroën и дизелови мотори BlueHDi, от които да избират в новия C4 X.

Новите модели ë-C4 X и C4 X ще се създават извънредно в Европа за всички пазари в индустриалната база Stellantis Villaverde в Мадрид, Испания, като продажбите стартират последователно от есента на 2022 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР