Френската футболна федерация преговаря с Българския футболен съюз за промяна

...
Френската футболна федерация преговаря с Българския футболен съюз за промяна
Коментари Харесай

Полицейски час мести мача Франция - България

Френската футболна федерация договаря с Българския футболен съюз за смяна на деня на контролата сред националните тимове на двете страни поради полицейски час, заяви „ RMC Sport “.

По постигнатата сделка другарската среща сред настоящия международен първенец и българската селекция би трябвало да се изиграе на 8 юни от 21:10 часа локално време (22:10 часа българско време) на „ Стад дьо Франс “. За този ден полицейският час е 22, а от френската централа желаят контролата, която ще е последна за „ петлите “ преди присъединяване им на европейското състезание, да бъде с аудитория.

За идващият ден – 9 юни (сряда) полицейският час е 23. Ако мачът бъде ден по-късно и евентуално с по-ранен начален час, последователите на Франция ще имат опция да изпратят уместно любимците си към еврофиналите.

В навечерието на шампионата през юни България контракти три влиятелни инспекции с участници на Европейското състезание. На 1 юни селекцията на Ясен Петров гостува на Словакия от 21:45 часа българско време на „ Йоско Арена “. На 5 юни България гостува на Русия от 18:00 часа на стадион „ Динамо “ в Москва.

Очаква се удостоверение за преместването на дуела в Париж.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР