Френската екранна легенда и видна защитничка на животните Брижит Бардо

...
Френската екранна легенда и видна защитничка на животните Брижит Бардо
Коментари Харесай

Брижит Бардо готова да спасява бездомни животни в Казахстан

Френската екранна легенда и видна защитничка на животните Брижит Бардо е предложила на президента на Казахстан помощта на фондацията си за избавяне на " безчовечен избиваните " в страната му бездомни животни, котки и кучета, съобщи Франс прес.

" Продължават да се натрупат доказателства за брутални залавяния и варварско изтребване на кучета и котки . Така службите за надзор на животните получават възнаграждение за разчистване на улиците, без капка съчувствие към контузията, на която са били подложени бедните животни ", се показва в писмо на Брижит Бардо до Касим-Жомарт Токаев, с копие от което разполага организацията.

Бившата актриса приказва за демонстрация на " безгранична свирепост " , като в някои градове се употребяват парализиращи средства, преди животните да бъдат изгорени живи.

Бардо добавя с отвращение, че " лицата, извършващи сходни дейности във Франция или в по-голямата част от света, се възприемат като психопати, биват въдворявани или изтърпяват дълги присъди.-->

" Въведете хуманно ръководство на бездомните животни , при което способи като дезинфекция, идентификация, образоване на общността, да заменят варварската политика, нанасяща сериозна щета на имиджа на страна ви ", продължава умолително Брижит Бардо, " подготвена да сътрудничи за смяна на тактиката ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР