Френската актриса и носителка на пет награди Сезар Изабел Аджани

...
Френската актриса и носителка на пет награди Сезар Изабел Аджани
Коментари Харесай

Актрисата Изабел Аджани е осъдена на две години условно и глоба от 250 000 евро

Френската актриса и носителка на пет награди " Сезар " Изабел Аджани е била наказана в нейно неявяване на две години условно и санкция от 250 000 евро за данъчни измами и пране на пари, предадоха международните организации.

Звездата на френското кино е приета за отговорна, че през 2016 и 2017 година с машинация е декларирала местожителството си в Португалия, показала е подаяние от два милиона евро като заем и е направила превод на 120 000 евро посредством недекларирана сметка в Съединени американски щати.

Съдът акцентира " сериозността на обстоятелствата ", които свидетелстват за съзнателното предпочитание на Изабел Аджани да се укрие от данъчните управляващи и накърняват равенството на жителите.

Според съда въпреки актриса да е с неоспорим гений, Изабел Аджани е " не по-малко поданик ".

Адвокатите на Аджани споделиха, че са изслушали решението на съда с учудване. " Ето за какво с убеденост и увереност ще я подканим да апелира неотложно ", споделиха те.

Звездата на Изабел Аджани изгрява с кино лентата " Плесницата " (1974), когато актрисата още няма 20 години. Тя е известна и с функциите си във филми като " Камий Клодел " и " Кралица Марго ", както и с изявите си като певица.

Миналия месец Аджани издаде втория си албум Bande originale, включващ дуети с интернационалните и френски реализатори като Сийл, Юсу Н`Дур, Саймън Ле Бон от " Дюран Дюран ", Дейвид Силвиан, Питър Мърфи, Етиен Дао, Гаетан Русел, Бенжамен Биоле, както и с починалите звезди на Франция Кристоф, Даниел Дарк и Филип Паскал.

Новият албум, над който Изабел Аджани работи в продължение на 17 години, се появи четири десетилетия след първия - Pull marine, основан взаимно със Серж Генсбур.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР