Френдзоната може да се окаже доста неприятно място, което дори

...
Френдзоната може да се окаже доста неприятно място, което дори
Коментари Харесай

Мазохизъм – да бъдеш приятел с мъжа, в когото си влюбена

Френдзоната може да се окаже много неприятно място, което даже от време на време наскърбява дамата. Когато момчето, което харесваш ти каже „ желая да бъде единствено другари “, като че ли чуваш думите „ не си задоволително добра за мен “. И това доста наранява гордостта и самочувствието ти. Но всички знаем какъв брой нездравословно е въображението и по какъв начин от време на време си мислим неща, които въобще не са по този начин в реалност и това ни кара да страдаме.

Не е наложително повода да е в теб, когато той не желае връзка с теб. Може би просто не е подготвен или не те намира за подобаващия сътрудник, който търси. Това, че не покриваш стандартите му, не те прави грозна и недостойна за обич. Просто той не е твоят човек. Но в случай че продължиш да си другарка с него и да си във „ френдзоната “ постоянно ще се чувстваш неприятно и като отритната.

Ето по какъв начин да излезеш от френдзоната и да сложиш завършек на този фарс.

Не отговаряй незабавно на известията му

Ако искаш в действителност да се махнеш от френдзоната, тъй като това те наранява, би трябвало да спреш да отговаряш на неговите известия незабавно щом ти написа.   Не бъди наивна. Това няма да го накара да желае да е с теб. Накарай го да чака и да осъзнае, че не е толкоз значим и ти няма да „ хукваш “ всякога, когато те потърси. Отговаряй му малко и не използвай умалителни думи. Трябва да се държиш по-студено с него, с цел да разбере, че към този момент не си това неуместно и наивно момиче, което правеше всичко, с цел да те забележи.

Дръж се по този начин, като че ли в действителност си заета

Помниш ли тези времена, когато с едното позвъняване на телефона, ти отменяше всичките си проекти и задължения, с цел да излезеш с него? Е, време е да ги забравиш. Време е за смяна. Ново начало, в което той не участва. Или най-малко не ти е приоритет. Да, може би първоначално ще ти е мъчно, само че единствено по този начин ще може в действителност да се откъснеш вечно от френдзоната. Дръж се по този начин, като че ли в действителност си заета. Когато желае да излезете, просто му откажи. Кажи му, че не можеш, тъй като имаш работа. Не му давай пояснения, не си длъжна. А и той те търси от досада, а не от демонстрация на интерес.

Накарай го да ревнува

Може би това не е типично за теб. Не си от девойките, които вършат това, само че от време на време е неотложно и даже потребно. Ако искаш да излезеш от френдзоната има два разновидността: или да станете гаджета или да го игнорираш изцяло от живота си. Ако имаш подозрения, че той изпитва нещо към теб, доста елементарно може да го провериш. Флиртувай с други момчета в наличието му. Излез на среща с някой и побързай да му споделиш детайлностите. По метода, по който одобри това ще схванеш дали те харесва. И в случай че прояви признаци на ревнивост – сигурно не си му безразлична.

Не мисли прекомерно доста

Трябва неотложно да спреш да виждаш себе си като жертва в тази обстановка. Да, едностранната обич може да те наранява, само че той няма виновност. Не се хвани като обезсърчителен романтик, който не стопира да послужвам тъжни песни и да губи предпочитание за живот, тъй като някой го е отхвърлил. Светът е цялостен с мъже и един ден ще срещнеш верния. Онзи, който няма да молиш за обич. Защото той самичък ще изиска да ти я даде. И ще схванеш какъв брой прелестно възприятие е споделената обич.

Ще осъзнаеш за какво не ти се е получавало с другите. Защото те не са били верните. Всеки човек среща своята обич в съответно време. Да, от време на време ни се коства, че той в никакъв случай няма да пристигна и сме прекомерно изтощени от очакване. Но тъкмо това, когато минимум чакаме се появява той. И ни демонстрира, че чакането си е заслужавало. Ние имаме вяра в това. А ти?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР