[Freepik.com] Още по темата Благодарим ви, ще се свържем с

...
[Freepik.com] Още по темата Благодарим ви, ще се свържем с
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на karieri.bg

[Freepik.com] Още по тематиката
Благодарим ви, ще се свържем с вас

Как да затвърдите положителното усещане от изявлението за работа в пет стъпки
1 ное 2017
Интервю за работа? Не, благодаря

Няколко съвета по какъв начин общително да откажете покана за събеседване, в случай че в това време заради една или друга причина към този момент не се интересувате от офертата и за какво това е значимо
5 окт 2017
Търся си работа, какво да върша?

Съветите на експерта по асортимент по какъв начин да се визиите в най-хубава светлина пред потенцалния си нов шеф
31 авг 2017
Как да се представим добре на изявлението за работа

За да създадете положително първо усещане, отделете време, с цел да се подготвите за срещата. Предварителното обмисляне ще ви помогне и да бъдете по-скопойни по време на диалога
19 юли 2017 Получавате късмет да отидете на изявление за вашето мечтано работно място, въодушевени сте, срещата минава доста добре и очаквате телефонът ви да позвъни и оттова да чуете заветното " Да, утвърдени сте! ". Вместо това обаче получавате негативен отговор или, още по-зле, не получавате отговор. В подобен случай не трябва да се отчайвате. Това несъмнено не е краят на вашата професионална кариера.

Отрицателният отговор от страна на работодателя след изявление за работа може съществено да ви разочарова, само че вие не би трябвало да се отказвате, а да продължите напред с още по-голям хъс.

Колкото и да сте ядосани от отхвърли, не влизайте в спор с компанията, която е отказала да ви назначи. Най-добре първо се замислете. Ами в случай че първият определен от компанията претендент се откаже и вие сте избор номер 2? В подобен случаи най-добре е да загърбите изблиците на яд и да изпратите признателен имейл, в сравнение с яростно писмо.

Друго нещо, което би ви било потребно, е да вземете лист и химикал, да съберете мислите си и да нахвърляте всичко това, което мислите, че сте създали неверно в кандидатстването и изявлението. След това го прочетете и запомнете какво не трябва да вършиме идващия път. Така ще избегнете всички неточности в идващото ви изявление.
Напишете и това, което смятате за работата, за която сте кандидатствали. Мислите ли, че всичко там е съвършено? Възможно е това да не е било вярното място за вас.

Накрая, само че не на последно място - търсете. Не спирайте да се ровите в обявите за работа и да търсите подобаващото за вас място. Не се знае от кое място и по кое време ще изскочи съвършената оферта. Ако към момента обаче не сте намерили своето работно място, не пропускайте да разгледате топ обявите на Karieri.bg.

Carlsberg Bulgaria търси National Quality, Health, Safety and Enviromental Manager

Validata Group търси Senior Automation Engineers / Testers

Uber търси:
Senior Engineering Manager (Sofia)
Software Engineer (Sofia)

Bilka Lifestyle търси Търговец – външни пазари /стажант/

COTRUGLI Business School търси Corporate Relations Bulgaria

Международна компания търси Warehouse Manager

Chariot Motors търси After Sales Manager

US Embassy Sofia търси Voucher Examiner (Finance)

American College of Sofia търси Lab Support Specialist

ROITI търси ETRM Business Analyst

Още разгласи за работа можете да намерите на www.karieri.bg.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР