Фрайбург и Нант стартира с победи мачовете си от група

...
Фрайбург и Нант стартира с победи мачовете си от група
Коментари Харесай

Успешно начало за Фрайбург и Нант

Фрайбург и Нант започва с победи мачовете си от група G на Лига Европа. Германският отбор победи Карабах с 2:1, а французите стигнаха до триумф против Олимпиакос със същия резултат, само че по много по-драматичен метод.

В първия си мач в груповата фаза на Лига Европа от девет години Фрайбург стартира вихрено дуела. След няколко офанзиви още в първите минути немският отбор поведе в седмата. Грифо откри резултата от дузпа, отсъдена за нарушаване на Байрамов, което бе забелязано след разглеждане с ВАР.

Рицу Доан пропусна една опция малко след откриването на резултата, само че се възползва от идващия си късмет в 15-ата минута. От средата на второто полувреме Карабах стартира да става по-активен и в 39-ата минута се върна в мача след удар от отдалеченост на Весович. След почивката първенецът на Азербайджан продължи да има самодейността. Гостите пропуснаха няколко благоприятни условия и Фрайбург удържа успеха.

Нант се завърна в евротурнирите след 20-годишно неявяване и го направи запаметяващо се. " Канарчетата " завоюваха семейството си на Олимпиакос с гол в 93-ата минута на Еван Гесан. Френският отбор стигна до подобаващ триумф, само че трябваше да чака до самия край, с цел да си обезпечи.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР