„Фрапираща липса на съчувствие и милосърдие. Тежко професионално безхаберие”, това

...
„Фрапираща липса на съчувствие и милосърдие. Тежко професионално безхаберие”, това
Коментари Харесай

Проф. Ангелов към правителството за бежанците: Фрапираща липса на съчувствие, промяната била само на обещания

„ Фрапираща липса на състрадание и състрадание. Тежко професионално безхаберие”, това написа във Facebook депутатът от ГЕРБ и някогашен здравен министър проф. Костадин Ангелов.

Думите му са предизвикани от бездействието на държавното управление във връзка с бежанците от Украйна. Дни и седмици наред се отправяха молби за помощ от страна на доброволци, общини, хотелиери и бежанци за помощ от страната, първоначално с съгласуваност, а по-късно и за средства. Не се случи нито от двете.

Видео на в. „ Сега “ демонстрира по дни по какъв начин държавното управление на Кирил Петков дава обещание и благодари на доброволците, само че до там.

„ Изречени неистини от министър-председателя, зам.-министър ръководителя, министъра на нововъведенията. Промяната била единствено на обещания. Обичат да употребяват бъдеще време и “ще”. А реално- неистина, след неистина, след неистина... Плачевна история”, разяснява още проф. Ангелов.

Работната група към Министерски съвет пък също удължи времето с обещания към украинските бежанци и тези, които им оказват помощ. Така действително от по кое време и дали изобщо ще има някаква политика от страна на Петков и неговите министри към търсещите помощ не се знае и остава в бъдещето.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР