Французинът Антоан Бароан бе реабилитиран и върнат в отбора на

...
Французинът Антоан Бароан бе реабилитиран и върнат в отбора на
Коментари Харесай

Валентич върна Бароан за Левски, Тиритиело отиде в шведския ...

Французинът Антоан Бароан бе оправдан и върнат в тима на Ботев Пловдив от старши треньора Азрудин Валентич. Таранът взе присъединяване в днешната подготовка на " канарчетата " преди заминаването им за София. В събота те гостуват на Левски на " Герена " от 15:00 часа под свирката на бургаския тъмничар Валентин Железов, който минава за един от най-недолюбваните рефери от жълто-черната общественост.

Marica.bg напомня, че след мача на " Овча купел " против Славия Бароан бе отхвърлен от Валентич. Кулоарните клюки в Коматево гласяха, че той ще бъде първият освободен след края на есенния дял от шампионата. Очевидно босненският ментор на Ботев е решил да даде още един късмет на французина, преди да вземе извънредно решение за бъдещето му.

Междувременно стана ясна повода за решението на някогашния помощник-треньор Кристиан Тиритиело да напусне изненадващо Коматево два кръга преди зимната пауза в шампионата. Дясната ръка на Валентич подписа през днешния ден контракт с елитния шведски отбор Норкьопинг. В новия си клуб Тиритиело ще бъде треньор на вратарите както на представителния отбор, по този начин и на дублиращия тим на клуба. Той бе показан публично през вчерашния ден с уточнението, че договорът му е подписан на 1 декември, само че влиза в действие от два дни по-късно.

В момента Норкьопинг е на седмо място в локалната елитна лига, с 44 точки от 29 мача (13 победи, 5 равенства и 11 загуби).
Свързани вести Чичо Венци ревна: Защо дадоха милиони единствено за стадионите на Ботев и Локо Нов трус в Ботев: Тръгна си най-близкият на треньора Валентич Нов шеф ръководи Ботев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР