Франция ще забрани пушенето на всички плажове, в обществените паркове,

...
Франция ще забрани пушенето на всички плажове, в обществените паркове,
Коментари Харесай

Франция забранява пушенето на плажове, паркови и гори

Франция ще забрани пушенето на всички плажове, в публичните паркове, горите и на някои други публични места като част от народен проект за битка с тютюнопушенето, показан от министъра на опазването на здравето, съобщи Българска телеграфна агенция, като се базира на Асошиейтед прес.

Тютюневите произведения предизвикват 75 000 смъртни случая годишно във Франция, които могат да бъдат избегнати, съобщи министърът на опазването на здравето и предварителната защита Орелиан Русо по телевизия Бе Еф Ем.

Правителството ще вкара новите правила при започване на идната година, с цел да разшири обсега на местата, на които могат да се постановат санкции за пушене, уточни той.

" Плажовете, парковете, към учебните заведения - на доста места бяха почнали тези опити и в този момент се насочваме към общо предписание, с цел да покажем нашата увереност ", изясни министърът.
Законодателите имат намерение също по този начин да забранят електронните цигари за еднократна приложимост, като първичното гласоподаване на проектозакона за тяхната възбрана се чака в Народното събрание идващия месец.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР