Франция ще предаде на Украйна далекобойни ракети и това вероятно

...
Франция ще предаде на Украйна далекобойни ракети и това вероятно
Коментари Харесай

И Франция ще даде далекобойни ракети на Украйна

Франция ще съобщи на Украйна далекобойни ракети и това евентуално са Scalp - френски аналог на към този момент предоставяните от Англия Storm Shadow.

За желанието френският президент Еманюел Макрон при идването си.

Scalp/Storm Shadow, създадени дружно от двете страни, имат обхват над 250, до 400 км. Разликата сред английските и френските ракети е, че Storm Shadow могат да се изстрелват единствено от въздух, до момента в който френските могат и от кораби и подводници.

" Реших да увелича доставките на оръжия и съоръжение, с цел да имат украинците опция да удрят в дълбочина, до момента в който съблюдават доктрината ни да разрешават на Украйна да пази територията си ", цитира и " Ройтерс " думите му при идване.

Scalp не се загатват в думите на Макрон, само че съгласно в. това е най-вероятният сюжет, защото Париж обмисля доставката им от два месеца. Вестникът показва, че до момента Франция се въздържаше таман поради риска от удари по интернационално приета съветска територия.

Същевременно Украйна, съгласно наличните общодостъпни фрагменти по съветски цели, е сменила най-малкото тактиката на контранастъплението и от ден на ден обстрелва с артилерия и ракети цели като хранилища за муниции, средства за противовъздушна защита и радиоелектронна битка. Съобщава се обаче и за опити за офанзиви по Крим и ситуирани на североизток от Украйна съветски области.

 Русия затвори за седмици интонации от Украйна мост към Крим Русия затвори за седмици интонации от Украйна мост към Крим

В известия за украински удари по Крим (за които Киев всекидневно не поема отговорност) съветски представители от време на време приказват за потребление на ракети Storm Shadow и.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР