Франция победи по категоричен начин състава на Исландия в двубой

...
Франция победи по категоричен начин състава на Исландия в двубой
Коментари Харесай

Петлите с нови 4 гола на сметката си в квалификациите, този път опазиха мрежата си суха

Франция победи по безапелационен метод състава на Исландия в дуел от квалификационна група " H " за класиране на Евро 2020.

Срещата на френска земя завърши при резултат 4:0, с попадения за спечелилите на Самуел Умтити, Оливие Жиру, Килиан Мбапе и Антоан Гризман.

Гостите не разполагаха с нужните причини, с цел да се опълчват уместно на своя конкурент.

Световният първенец впечатли с продукцията си при гръмката победа с 4:1 в Молдова, когато не даде топката на своя противник и го разруши в съвсем подготвително движение. Островитяните обаче също стартираха с триумф, въпреки и против боксовата круша в групата Андора.
 Франция победи Молдова с 4:1
Звездите на Франция не срещнаха компликации с Молдова

" Петлите " разрушиха своя противник с 4:1

Днешните противници имаха остаряла задявка от Евро 2016, когато " петлите " изковаха гръмка победа с 5:2. Като цяло в изиграните сред двете народи към този момент 14 мача исландците имат реализирани единствено четири ремита.
 Франция победи Молдова с 4:1
Звездите на Франция не срещнаха компликации с Молдова

" Петлите " разрушиха своя противник с 4:1

И тазвечершният дуел не се различаваше изключително доста от предходния сред двете единайсеторки, като самодейността се владееше напълно от състава на домакините.

Още в 12-ата минута Самуел Умтити даде преимущество на отбора си в резултата. Това обаче бе и единственият гол за първите 45 минути.
 Снимка 414425
Източник:

Всичко по-интересно бе непокътнато за второто полувреме.

В него нови трима голмайстори за Франция бяха точни, като в 68-ата минута Оливие Жиру вкара следващия си гол за националния тим, а като че ли по часовник, тъкмо 10 по-късно Килиан Мбапе беше прецизен за 3:0.
 Снимка 414424
Източник:

Крайното 4:0 оформи Антоан Гризман, разписал се 6 минути преди приключването на постоянното време.

Така французите остават на върха в класирането на Група " Н ". В различен мач от нея, игран довечера, Албания завоюва визитата си на Андора с 3:0.
 Снимка 414423
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР