Франция отмени традиционното новогодишно посрещане на бул. Шан-з-Елизе в Париж

...
Франция отмени традиционното новогодишно посрещане на бул. Шан-з-Елизе в Париж
Коментари Харесай

Без новогодишно посрещане на бул. „Шан-з-Елизе“ в Париж

Франция анулира обичайното новогодишно посрещане на бул. " Шан-з-Елизе " в Париж в сходство с новите ограничения против разновидността Омикрон на COVID-19.

Булевард " Шан-з-Елизе " ще остане запустял в новогодишната нощ: общината на Париж заяви със страдание, че всички тържества, концерти и празничната заря в центъра на столицата се анулират поради новите противоепидемични ограничения. 

Те бяха обявени през вчерашния ден от френския премиер Жан Кастекс, който подреди на кметовете да лимитират новогодишните събития. Разпоредбата не разрешава всевъзможни спонтанни събирания и потреблението на алкохол на открити места.

Според обстановката локалните управляващи можат да не разрешават събития или да вкарват вечерен час, а французите са приканени да лимитират броя на гостите на масата до 6 души, да си създадат тест и да съблюдават целесъобразните ограничения против болестта.

`Смятаме, че разновидността Омикрон ще се разпространи много бързо и ще доминира при започване на 2022 година ", предизвести министър председателят.

Той разгласи, че от следващата година зеленият документ ще се издава единствено при приключена имунизация, а не негативен тест, като ограниченията срещу нарушения и фалшификации ще бъдат засилени. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР