Франция осъжда решението на Русия да подеме война срещу Украйна.

...
Франция осъжда решението на Русия да подеме война срещу Украйна.
Коментари Харесай

Макрон: Франция работи заедно със своите партньори по спиране на войната

" Франция осъжда решението на Русия да подеме война против Украйна. Русия би трябвало неотложно да приключи военните си дейности ". Това съобщи в Туитър френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на във връзка съветската инвазия на територията на Украйна.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 711
" Франция е солидарна с Украйна. Тя застава с украинците и работи със своите сътрудници и съдружници, с цел да постави завършек на войната. ", прибавя френският държавен глава.

 

La France est solidaire de l’Ukraine. Elle se tient aux côtés des Ukrainiens et agit avec ses partenaires et alliés pour que cesse la guerre.
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 711  Бивш министър на външните работи: Русия води война с демокрациите. Краткосрочната цел е завземането на Украйна Бивш министър на външните работи: Русия води война с демокрациите. Краткосрочната цел е завземането на Украйна  Българка в Киев: Казаха ни да се скрием в бомбоубежищата Българка в Киев: Казаха ни да се скрием в бомбоубежищата  Украйна вкара военно състояние Украйна вкара военно положение
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР